Uluslararası Balkan Üniversitesi Anadolu Turunda

Uluslararası Balkan Üniversitesi Türkiye Resmî Kayıt Ofisi , Anadolu ziyaretleri kapsamında Konya, Kayseri, Malatya, Nevşehir, Aksaray şehirlerine ziyaretler gerçekleştirdiler .

Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem ve Rektör danışmanı Sayın Dr. Fahri Karaman Anadolu turuna çıktılar ziyaret kapsamında Konya, Kayseri, Malatya, Nevşehir, Aksaray  şehirlerini ziyaret ettiler .

Uluslararası Balkan Üniversitesi (IBU) Anadolu ziyaretleri kapsamında ilk durağı Konya oldu.

Ziyaretler kapsamında KBB Genel Sekreteri ve Mütevelli Heyeti Üyemiz Ercan Uslu beye, Gıda ve Tarım Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Kılıç ile Rektör Prof Dr Erol Turan beye, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof Dr F. Rifat Ortaç beye, Konya ÖZDER Yönetim kurulu başkanı Gürkan Gülcemal bey ve yönetimine, Yeni Haber Gazetesi Sahibi ve velimiz Lokman Koyuncuoğlu beye, Safir Diş Kliniği sahibi ve  Dt. Kübra Solak hanımefendiye, KON TV ve tv42 televizyonu yöneticilerine misafir oldular.

Anadolu ziyaretlerimiz kapsamında Milli Eğitim camiasında çok önemli görevler icra eden Aksaray Valisi Sayın Hamza Aydoğdu beyfendiyi ziyaret ettiler.

Anadolu ziyaretlerimiz kapsamında İBU' nun bir sonraki durağı Nevşehir oldu.

Kuzey Makedonya’nın Studeniçan şehri ile kardeş şehir olan Acıgöl Belediyesi Başkanı, aynı zamanda velimiz olan sayın Ercan Ertaş beyi, Nevşehir’in tanınmış iş adamlarından, Hill Otel sahibi Ahmet Ertaş beyi ve Altınyıldız Koleji ziyaret edildi .

Uluslararası Balkan Üniversitemiz ile Kayseri Üniversitesi arasında İkili İşbirliği Anlaşması ve ERASMUS Protokolü imzalandı.

Göreve geldiği ilk günden itibaren İBU'ya olan desteğini her daim hissettiğimiz ve imzaladığımız anlaşmalarda gösterdikleri gayret ve teveccühten ötürü Kayseri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA’ya şükranlarını sundular .

Uluslararası Balkan Üniversitesi Türkiye Resmî Kayıt Ofisi Anadolu ziyaretleri kapsamında bir sonraki durağı Kayseri oldu.

Kayseri İstem Koleji kurucuları Olcay Topraklı ve Fatih Topaktaş, Safa Eğitim Kurumları İcra Kurulu Başkanı Ahmed Esat Talo, Kayseri Amerikan Kültür Dil Okulu kurucusu Suat Özdemir ve Kayseri Alpaslan Koleji kurucusu Mustafa Erdal Özel’i ziyaret edildi.

 Rektör Sn. Mehmet Dursun Erdem Kayseri Alpaslan Koleji’nde öğrencilere sunum gerçekleştirdi. Kayseri’de veliler ile de görüşme gerçekleştirildi .

Malatya Çamlıca koleji ve Tamsayı kursları kurucusu Mustafa Sarıtaç'ı Uluslarası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sayın Mehmet Dursun Erdem ve Rektör Danışmanı Sayın Dr. Fahri Karaman ile birlikte ziyaret ettiler .

 

Uluslararası Balkan Üniversitesi İBU