Tesbihçi Mücahit'ten Karaman Gençlerbirliği'ne Destek ve Taraftar İndirimi!

Karaman Gençlerbirliği Taraftarları, Tesbihçi Mücahit'te Yüzde 10 İndirim Fırsatını Kaçırmayın! Karaman Sarrafçılar Çarşısı'ndaki Tesbihçi Mücahit'ten Karaman Gençlerbirliği'ne Destek ve Taraftar İndirimi!

 Karaman'ın sevilen tesbihçilerinden Mücahit, futbolun heyecanını ve dayanışmasını desteklemek amacıyla Karaman Gençlerbirliği'ne destek veriyor. Karaman Gençlerbirliği'nin Bal Ligi'ndeki temsilcisi olmasının gururunu taşıyan Mücahit, taraftarlarına özel bir indirim kampanyası sunuyor.

Karaman Gençlerbirliği'nin renklerine gönül veren taraftarlar, tesbih ve koleksiyonlarıyla ünlü olan Mücahit'ten yüzde 10 indirimle alışveriş yapma fırsatını kaçırmayacak. Karaman Sarrafçılar Çarşısı'nda yıllardır hizmet veren Mücahit, taraftar kartını gösteren herkese indirimli alışveriş yapma imkanı sunacak.

Mücahit, yaptığı açıklamada, "Karaman Gençlerbirliği'nin başarısını ve heyecanını tüm kalbimle destekliyorum. Bu kapsamda, taraftarlarımıza teşekkür etmek ve onların coşkusuna ortak olmak adına özel bir indirim kampanyası düzenlemek istedim. Karaman Gençlerbirliği taraftar kartını gösteren herkesi mağazamızda yüzde 10 indirimle karşılamaktan mutluluk duyacağım" dedi.

Karaman Gençlerbirliği taraftarları, tesbih tutkunları ve takı severler, bu özel fırsatı kaçırmamak için Mücahit Tesbihçi'ye uğramayı unutmasınlar. Taraftar kartını göstererek alacakları yüzde 10 indirimle, hem sevdikleri takıları ve tesbihleri satın alabilirler hem de Karaman Gençlerbirliği'ne verdikleri desteklerini artırabilirler.

Karaman Gençlerbirliği Tesbihçi Mücahit Karaman Tesbih