TEK KADINLA DOYAN ERKEK SAPIKTIR DEDİ GÜNDEM OLDU

Müslüman Alimler Birliği Yüksek Konsey Üyesi Abdullah Yolcu'nun "erkeklik" sözleri yeniden gündem oldu. Yolcu, 'Tek eşi olan erkekliğini test ettirsin. Tek kadınla doyan erkek sapıktır' dedi

Müslüman Alimler Birliği Yüksek Konsey Üyesi Abdullah Yolcu'nun "erkeklik" sözleri yeniden gündem oldu. Yolcu, “Tek eşi olan erkekliğini test ettirsin. Tek kadınla doyan erkek sapıktır” dedi.

Bunun üzerine açıklama yapan Oyuncu-yazar Mustafa Koçak İslam dinini bitirmeye çalışan bu tür varlıklara inanmayın dedi.
Koçak; Yüce Rabbim İsra Suresi, 32. ayet; "Zinaya yaklaşmayın. Zira zina yapmak, bir hayasızlık olup çok kötü bir yoldur". Ayetini örnek göstererek İslam dini üzerinde Oynanan oyunlara ve İslami konularda kendilerini öğretici olarak gösteren şahıslara itibar etmeyin İslam dininden her geçen gün bu tür kişiler yüzünden vazgeçip çeşitli dinleri kendine uygun görüp dini yaşamayı bırakan insanlarla karşı karşıya kalıyoruz 

Müslüman Alimler Birliği Yüksek Konsey Üyesi Abdullah Yolcu'nun yaptığı açıklamaya karşılık olarak yine bir ayetle cevap vermek istiyorum " - Nur Suresi, 2. ayet; " Zina yapan kadın ve zina yapan erkeklerin her birine yüz'er sopa vurun; Allah'a ve ahiret gününe iman ediyor iseniz, Allah'ın hükümlerini uygularken zina yapanlara acıma duymayın. Bunlar sopadan dayaktan anlamayacakları için bu kişilerin görevlerinden alınması ve bu saçmalıkları için maaş almamalarını ve dini vaazlarını engelleyi sağlamak şuan için en güzel yapılacak olan vazifedir.

Kim dinimize zarar vermeye kalkalsa karşısındayız