Sudurağı Genç Başkan İstiyor

2024 yerel seçimleri yaklaşması ile Türkiye genelinde olduğu gibi Karaman Ak Parti il binasında aday adaylığı başvurusu dün çok yoğun katılım ile saat 17.00 itibari ile son buldu. Başvuranların içinde genç aday adayı sevilen isim iş insanı Ahmet Sevimli Sudurağı Belediye Başkanlığı için talip oldu .

 

2024 Yerel Seçimler için Sudurağı Belediye Başkanlığına talup olan ve aday adaylık başvurusu  yapan Ahmet Sevimli birçok proje ile yola çıktı.Bölgede çok sevilen ve ilgi gören Ahmet Sevimli Ak Parti'den Aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor .

 

Sudurağı halkı bu kez genç tecrübeli çalışkan tuttuğunu koparacak  bir başkan adayı olarak Ahmet Sevimli'yi istedikleri öğrenildi.

 

Peki Ahmet Sevimli Kimdir ?

1982 Karaman doğumlu olan Ahmet Sevimli, ilkokulu Sudurağı'nda, ortaokulu Karaman imam hatipte tamamladı.Liseyi Sudurağı Şehit Ömer Durmaz çok programlı Anadolu lisesi tamamladı. İş yoğunluğu nedeniyle Erzurum Atatürk Üniversitesindeki eğitimini tamamlayamadı. 2000 yılından buyana Sudurağı'nda esnaf olan Sevimli 2011 yılı da tarım hayvancılık ve gıda üzerine aile şirketini kurdu. 2011 yılından buyana şirketin yönetim kurulu başkanı olarak bu görevi yürütmektedir. 1996 yılında spor hayatına giren aday adayı Sevimli Karamanda çeşitli kulüplerde şampiyonluk yaşayarak Karamanı Türkiye şampiyonasında temsil etmiştir. 2021 yılında aktif spor hayatını bitiren Sevimli, futbola olan sevgisinden dolayı Karaman ay yıldız masterler kulübünde fırsat buldukça Karaman'ı temsil etmeye devam ediyor. Halen Sudurağı'nda aktif ticaret hayatına devam eden Sevimli küçükbaş hayvancılık alanında safkan orta anadolu merinosu olan ülkemizin geliştirdiği ırkın ülkemiz adına üretimini yapmaktadır. 2018 yılında örnek küçükbaş çiftliği yaparak bölge hayvan yetiştiricilerinede örnek olmuştur. 2023 yılında Karaman Milletvekili Aday Adayı olan Sevimli evli ve 5 çocuk babasıdır.

 

Ahmet Sevimli Sudurağı 2024 Yerel Seçiim Aday Adayı