Karamanlı kayıp kadın Müge Anlı'da: 52 yaşındaki Eşme Akıncı kaçırıldı mı?

Karaman'ın Ermenek İlçesine bağlı Güneyyurt Beldesi'nde kaybolan Eşme Akıncı'dan 1 haftadır haber alınamıyor.

Karaman'ın Ermenek İlçesine bağlı Güneyyurt Beldesi'nde kaybolan Eşme Akıncı'dan 1 haftadır haber alınamıyor. 

52 yaşındaki Eşme Akıncı’dan 1 haftadır haber alamayan annesi Dursun Akıncı, Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına çıkarak kayıp kızının bulunması için yardım istedi.

Olay, geçtiğimiz hafta gece saatlerinde Karaman'ın Ermenek İlçesine bağlı Güneyyurt Beldesi'nde yaşandı. 52 yaşındaki Eşme Akıncı'dan haber alamayan ailesi durumu jandarmaya bildirerek kayıp ihbarında bulundu. Jandarma, arama çalışmaları kapsamında drone ile havadan tarama yaparken, tek bir izine dahi rastlanılmadı.

Eşme Akıncı’nın 70 yaşındaki çaresiz annesi Dursun Akıncı, bugün Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkarak, kayıp kızının hayatından şüphe ettiğini ve kızının bir an önce bulunması için yardım istediğini belirtti.

EŞME AKINCI KAÇIRILDI MI?

Evinin çevresinden çıktığı görünmeyen ve yabancıya asla selam vermeyen 52 yaşındaki Eşme Akıncı’yı biri mi kaçırdı? Ya da öldürüldü mü? İddiaları devam ediyor.

Müge Anlı’da öğrenilen bilgilere göre Karaman’da ki evinden kaybolan Eşme Akıncı, annesi ile birlikte kendi evine yakın kuzenine gittiği öğrenildi. Daha sonra annesini eve bırakan Eşme Akıncı ara yollardan yürümeye devam etti. Mahallenin içinde bulunan 2 güvenlik kameralarında görünmeyen Eşme Akıncı’nın 250 metrelik alan içinden çıkmadığı belirlenerek Akıncı’nın bu alan içinde nereye kaybolduğu canlı yayında detaylı şekilde canlandırıldı. Eşme Akıncı’nın kumar borcu sebebiyle birilerine verildiği iddiaları da gündeme gelen konular arasında. Kayıp kadının hala aranmaya devam ederken, çevredeki şüphelilerin ise ifadelerinin alınması ise sürüyor.