Karaman'ın Evladı Oktay Kepildek, Yeni Projelerle Geleceğe Yön Veriyor

Karamanın sevilen isimlerinden Oktay Kepildek 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Oldu.

Karaman'ın Evladı Oktay Kepildek, Yeni Projelerle Geleceğe Yön Veriyor

 

2024 Yerel Seçimlerinde Karaman Belediye Başkan aday adayı olarak, Karaman'ın evladı Oktay Kepildek, 2024 belediye seçimlerinde AK Parti çatısı altında hizmet etmeye hazırlanıyor. Karaman'a daha yaşanabilir, daha güzel ve daha fonksiyonel bir kent vizyonuyla yola çıkan Kepildek, birçok projeyle bu hayalini gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyor.

Karaman'ın her köşesine adaleti, hizmeti ve ilerlemeyi taşımayı amaçlayan Oktay Kepildek, kentin tarihi mirasıyla birlikte modern dokunuşları da barındıran projelerle, her kesimin beklentisini karşılamayı planlıyor.

Oktay Kepildek'in liderliğindeki yeni dönem, şehrin her alanında etkili ve kalıcı değişimlerin yaşanacağı, insan odaklı, kalkınmış bir Karaman vizyonuyla şekillenecek. Karaman'ın geleceğine yön verecek olan bu projeler, şehrin her kesimine dokunarak, yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Oktay Kepildek Kimdir ?

Karaman'ın köklü topraklarından doğan, adaletin ve çalışmanın izinde ilerleyen Oktay Kepildek, 04/04/1978'de bu topraklara ilk adımını atmıştır. Akçaşehir kasabasında başlayan eğitim hayatı, Karaman Merkez'de devam etmiş ve Anadolu Üniversitesi'nden adaletle mezun olmuştur.

Askerlik görevini başarıyla tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte tarım ve ticaretin içinde yer almış, bu süreçte hem ailesine destek olmuş hem de bireysel olarak başarılı işlere imza atmıştır.

Adalet Bakanlığı'nın düzenlediği sınavda gösterdiği üstün performansla Karaman Adliyesi'nde zabıt katibi olarak göreve başlamış ve bu süre zarfında farklı birimlerde önemli çalışmalara imza atmıştır.

Evli ve iki çocuk babası olmasıyla birlikte Oktay Kepildek, çevresindeki insanlar tarafından disiplinli, çalışkan ve mücadeleci kişiliğiyle tanınmaktadır.

 

Oktay Kepildek, Karaman'ın evladı olarak, birlikte daha güçlü, daha yaşanabilir bir gelecek inşa etmek adına yola çıkıyor. Karaman için yapılan her yenilik ve gelişimde, şehrin değerlerine sahip çıkarak ilerlemenin temsilcisi olmayı amaçlıyor.

Oktay Kepildek Ak Parti Yerel Seçimler Karaman