Karaman Gençlerbirliği Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Celil Akgün, Play-Off 1. Tur müsabakasında Karaman FK'ya Play-off maç öncesinde başarı dileklerini iletti.

Karaman Gençlerbirliği Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Celil Akgün, Play-Off 1. Tur müsabakasında Karaman FK'nın Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacağı maç öncesinde başarılar dileklerini iletti.

Kemal Kaynaş Stadyumu'nda gerçekleşecek olan karşılaşmanın başlama düdüğü, 25 Mayıs Perşembe günü saat 16:00'da çalacak. Karaman FK, bu önemli mücadelede tüm gücünü sahaya yansıtarak galibiyet için mücadele edecek.

Celil Akgün, Karaman FK'nın performansından ve takımın hırslı ve yetenekli oyuncularından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti. Aynı zamanda taraftarların da takımı desteklemek için büyük bir heyecanla beklediğini belirtti.

Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında başarılı bir performans sergilemelerini temenni etti. Ayrıca, futbolcuların sahada centilmence mücadele etmelerini ve Fair-Play anlayışından ödün vermeden müsabakayı sürdürmelerini vurguladı.

Karaman FK, bu zorlu Play-Off müsabakasında sahadan galibiyetle ayrılarak hedefine bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. Kulüp Başkan Yardımcısı Celil Akgün, tüm taraftarları maça davet ederek, tribünlerin coşkusuyla takımı desteklemelerini istedi.

Tüm taraftarlar da heyecanla maçın başlamasını bekliyor ve takımlarına tam destek vereceklerini göstermek için stadyuma akın edecekler. Başarılar Karaman FK!

Karaman Gençlerbirliği Karaman FK TFF 3.Lig