İmamoğlu'nun İfşası Şok Etkisi Yarattı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bazı CHP'lilerin internet üzerinden yaptığı görüşmenin kısmi kaydı YouTube'da yayınlandı.

İmamoğlu ve CHP'lilerin sızdırdığı görüşme tutanakları:

CHP'de cumhurbaşkanlığı seçimine aday olabileceğini ortaya koyan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP kurmayları arasındaki görüşmenin yaklaşık 15 dakikası YouTube'da yayınlandı.

Toplantıya CHP'nin en üst kademelerinde görev yapan Engin Altay, Özgül Özer, Onursal Adugzer, Bülent Tezkan, Tekin Bingyol, Muharem Elkek ve Gökhan Günaidin katılacak.

Kamuya açık kayıtlar, katılımcıların parti meclisinin açılışı için bazı milletvekilleri tarafından imzalanacak bir belgeyi tartıştığını gösteriyor. Toplantıya başkanlık eden CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, söz konusu metnin Bülent Tezkan tarafından yazıldığını söyledi. Toplantıda Tezcan'ın yazdığı dilekçenin kimler tarafından imzalanacağı, ne zaman genel merkeze ulaştırılacağı ve basına nasıl açıklanacağı konuları da ele alındı. CHP liderleri, diğer ünlülerin isimlerini vererek kampanyaya katılma isteklerini dile getirdiler.

Kaydı YouTube'da paylaşan kanalın profilinde Bülent Tecan'ın fotoğrafı yer alıyor. Bu kanalda paylaşılan tek video YouTube'da: "Bu yüzyılın ihaneti!" başlığına sahip.

İmamoğlu, değişiklikle ilgili sorulara yanıt vermedi.

ekrem imamoğlu ekrem imamoğlu kaç yaşında ekrem imamoğlu twitter ekrem imamoğlu kimdir ekrem imamoğlu eşi ekrem imamoğlu ifşa ekrem imamoğlu youtube