Hangi Burcu Nasıl Etkileyeceğini Biliyor Musun?

Hangi Burcu Nasıl Etkileyeceğini Biliyor Musun? Tüm detaylar bu yazıda!

Koç burcu erkeğini nasıl etkilersin?:

Koç burcu erkekleri için en önde prestij gelir. Toplumda sevilen sayılan güçlü ve başarılı bir kadınsan, seni hemen radarına alacaktır. Güç, başarı ve güzellikten sonra özgüven gelir. Kendisini ifade ederken zorlanmayan ve akıcı konuşan kadınları sever. Hislerini gizleyen, naz yapan ya da trip adan kadınları sevmez. Özgürlüklerinin kısıtlanmasına gelemeyen koç burcu erkekleri, gündemi kendileri belirlemek ister. Çok akılcı, tavsiye içeren diyalogları sevmez. Sözü geçsin ister, tavsiyelerinin ciddiye alınması hoşuna gider. Ancak kukla gibi komut alırsanız da direkt olarak soğuyacaktır. Kaçan kovalanır algısını asla yıkmamanız gerekir, şartlar ne olursa olsun bir elinizin kapıda olması, onu size daha çok bağlar. Tabi bunu tehdit olarak kullanmayın. Seksi giyinmenizi sever ama ucuz durmasından hoşlanmaz. Sizi kıskanır ve yönetmeye çalışır ama boyun eğmenizi istemez. Sizinle ilgilendiğini sahiplenmesinden çok net anlarsınız. Flört ettiğini gizlemez. İlk adımı atmaktan çekinmez. Sizinlle ilgilenmiyorsa hemen muhabbeti keser, üstelerseniz daha çok soğur.

Boğa burcu erkeğini nasıl etkilersin?:

Seksi, çabasız, sakin, akıllı ve güzel ve özgüvenli kadınlardan hoşlanır. Eğer zeki ve başarılıysanız size tapar. Bakımlı, güzel, ilgili kadınları sever. Egoist kadınlardan korkar, aykırı kadınları sevmez. Boğa burçları hislerini hemen söylemez. Bu nedenle ona fırsat tanımanız, sabırlı olmanız şarttır. Boğa burçlarının sanatsal yeteneği olan, müze ve tarihi yerleri gezmeyi seven kadınlara ayrı bir ilgisi vardır. Sosyal medyanızda yer alan bir müze resmi bile onu etkiler. Eğer bir yeteneğiniz varsa sizi hemen listeye alır. Boğa erkekleri argo konuşan maskülen kadınlara antipati duyar, direkt kanka olarak konumlandırır ve tüm şansınızı kaybedersiniz. Müsrif kadınları sevmez, işlerine karışılmasından hoşlanmaz. Evleneceği kişiyle maddi bir ortaklık kurmak ister. Eğer sizi kıskanıyorsa, sahipleniyorsa ilgisi çok nettir. Bilerek kıskandırıldığında soğusa bile, dengelerseniz ilgisi stabil kalacaktır. Sizden hoşlanıyorsa onu kovalamanıza gerek yok, kelimelerle ifade etmese hislerini anlamanız için sahiplenir ve hissettirir. Mesaj atmayın, aramayın, sormayın, ilgisi varsa hemen harekete geçecektir.

İkizler burcu erkeğini nasıl etkilersin?:

İkizler burcu erkeğinin ne istediğini anlamak zordur. Bazıları yüksek mertebeli ve tecrübeli kadınları severken bazıları kendi üstünlük kurabileceği kadınları sever. Bazıları için zeka ön plandayken bazıları için güzellik ön plandadır. Bu burç kendisini gizler, herkesle flört eder gibi görünür. Hislerini öğrenmeniz için açıkça söylemesinden başka çare yoktur. Çok fazla kadın arkadaşı olabilir. Birden fazla kişiye aşık bile olabilir. Bu durumu normal karışılar. Ancak tek pozitif tarafı, fazla ısrarcı olarak ne istediğini anlarsanız, şansınız yükselir. Kaçan kovalanır durumu ikizler erkeğinde söz konusu değildir.

Yengeç burcu erkeğini nasıl etkilersin?:

Güzel ve kaliteli kadınları sever. İstediği çok nettir. Genelde tek tip kadınlardan hoşlanır. Estetik açıdan evrensel olarak güzel kabul edilen anaç, cazibeli kadınları sever. Ona hem derinlik hem de güzellik sunmanız gerekir. Genellikle muhafazakardır ama bunu gizlemeye çalışır. Eğer kimseye pas vermeyen biriyseniz sizi hemen fark eder ve ulaşılmayana ulaşmak ister. Üstünlük kurmak, ego kasmak ister. Onun yanında dikkatleri üzerine toplamanızı sever. İnce düşünen, hassas ve saygılı davranıyorsanız, bu çok hoşuna gider. Tatlı dil onları baştan çıkarır. Ancak dadı olmak ve sürekli kelimelerinizi özenle seçmek zorunda olmanız şarttır. Gün içerisinde sizi aramıyorsa ilgisi zayıfır. İlgisi varsa merak eder, gününüzü sorar, detaylarla ilgilenir.

Aslan burcu erkeğini nasıl etkilersin?:

Bakışları üzerinde toplayan, dikkat çeken ve fark yaratan kadınları sever. Aslan burcu erkeklerinin dış görünüş algısı zayıfır. Seksi ve gösterişli kadınları güzel kabul eder. Hem güzel hem de komik olursanız size tapar. Aslan burcu erkekleri tüm kadınlara direkt olarak sahiplenici yaklaşır ve kıskanır. Bu nedenle hislerini yanlış anlamanız olasıdır. Eğer hislerini yanlış anlayıp adım atarsanız, ters teper. Adımı ondan beklerseniz şansınız artar. Kadın arkadaşları fazladır. Bu nedenle kıskanma dürtünüz sarsılabilir. İlişki içerisinde hep egoludur. Hem üstün olmanızı ister hem de bunun yüksek bir meziyet olmadığını size empoze eder. Size net bir ilgisi varsa zaten sabredemez ve söyler. Soru sorar, detayları öğrenmek ister. Ancak cumhurbaşkanı bile olsanız hep sizi aşağılamaya hazırdır, hep üstün olanın kendisi olduğunu vurgular, özgüven kaybı yaşamadan dik durursanız başarılı olabilirsiniz. İlişkisini gizlemekten kaçınmaz, gizliyorsa niyeti ciddi değildir.

Başak burcu erkeğini nasıl etkilersin?:

Başak burcu erkekleri her konuda olduğu gibi ilişkilerde de zorlar. Hem zarif hem espirili olmanızı bekler. Temiz, titiz, düzenli, zarif, hoşgörülü, ölçülü olmanız şarttır. Muhafazakar olduklarından dekolteden hoşlanmaz, abartı sevmez, makyaj sevmez. Aşık olmaktan korkan başak erkekleri, aşırı özgüvenli kadınlara karşı mesafelidir. Dengeyi sağlarsanız sizden etkilenecektir. Aşırı tutumludur, tutumlu olmanızı bekler. İletişim kurmaya çabalıyor ve samimi davranıyorsa ilgisi mutlaka vardır. Ancak resmi davranıyorsa şansınız düşüktür.


Terazi burcu erkeğini nasıl etkilersin?:

Terazi burcu erkekleri, bağ kurabildikleri kadınlardan hoşlanır. Eğer bir ortak noktanız yoksa, şansınızı zorlamaktan öteye geçemezsiniz. Onunla ortak bir hobi edinmek, oyun oynamak etki altına almanızı kolaylaştıracaktır. Terazi burcu sizinle benzer özellik buluyorsa flört eder, ama yeterli bulmaz. Onunla aynı ortama girecek, ortak arkadaşlıkları yürütebilecek bir kadını ister. Kaçan kovalanır klişesi en çok terazi erkeklerinde işe yarar. Sizi cepte bilirse soğur, uzak durur. İlgiyi hep kendi vermek ister, aşırı ilgi talep etmez. Onun yakınındaysanız süslenin, şık görünün, mesaj atın ama geç cevap verin, ilginizi ona değil etrafa yönlendirin. Terazi burcunu bağlamak için bu özellikleri uygulamanız şarttır. Aksi halde hüsrana uğrarsınız. Sizinle göz teması bile kurmaz, mesajlarınıza dönmez.

Akrep burcu erkeğini nasıl etkilersin?:

Akrep burcu erkekleri peşinde koşulan, ilgi gören kadınları çok beğenir. Hem güzel ve seksi hemde doğal ve masum olmanızı talep eder. Akrep burcu erkeğini etkilemek için annesi gibi hissettirmeniz, güven vermeniz gerekir. Yemek yapmak, çamaşırlarını yıkamak gibi basit işleri onun yerine yaparsanız size bağlanır. Birlikte olduğu kadını putlaştırır, aşırı önemser, kıskanç ve sahiplenicidir. İlgisini açıkça belli eder. Sizi arkadaşlarıyla tanıştırır, açık sözlüdür ve iddialı giyimi sever. Onun yanındayken size bakılması onu mutlu eder ama kıskanır da. Akrep burçları garantici olduğundan sizin hislerinizden emin olmadan adım atmayabilir. Sizinle ilgilenmiyorsa söyler, tabi ilerde ilgilenme ihtimalini hep saklı tutar.


Yay burcu burcu erkeğini nasıl etkilersin?:


Yay erkekleri, fit kadınları sever. Eğlenceli olmanız, ancak dikkat çekmemeniz onu etkiler. Özgün ve yaratıcı olmanız onu bağlar. Özgüvenli, kendini iyi ifade eden şık, zarif ve sportmen kadınlardan hoşlanır. Sıradışı kadınları tercih eden yay erkekleri, uçuk hayalleri çok da sevmez. Korunmaya muhtaç, küçük kedi gibi davranırsanız ilgi gösterir. Cinsellik ve masumiyeti bir arada isteyen yay burcu erkeğinin sizinle samimi olması aylar sürebilir. Eğer ilgisi gerçekse yavaş yavaş ve yumuşak bir yaklaşım sağlar. Jest, mimikler çok önemlidir. Eğer ilgisi yoksa yapmacık davranır, rahatsız olmanızı mümkün kılar.
 

Oğlak burcu erkeğini nasıl etkilersin?:


Oğlak erkekleri; güzellikten, başarıdan, masumiyetten  ve cinsellikten, hoşlanır. Zarif ve ince hatlardan aynı zamanda da donanımlı ve güçlü kadınlardan hoşlanırlar. Her sözünü dinleyen, istediğini yapan, bir adımına on adam gelen kadınları sevmezler. Oğlak burcu erkekleri, entelektüel açıdan ve finansal açıdan yetenekli kadınları seçer. Aynı zamanda muhafazakardır, tutucudur, cimridir ve sağduyulu olmayı sever. Gizli bir seksapalite enerjisi olan birini gördüğünde ondan çok etkilenir. Çevresindeki kadınlara ilgi duyar. Oğlaklar maddi durumlarını önemserler ve kendilerinden daha fazla parası olan veya mümkünse aynı maddi durumda olan kadınları isterler. Bir kadınla bağ kurabilmek için kadının güçlü bir karaktere sahip olması gerekir. O zaman bir ilişkiye başlamadan önce bunun hakkında çok düşündüğü için kolay bir hayatı olmayacak. Ayrıca aşırı makyajdan hoşlanmaz. Aşırı duygusal bir yaklaşımdan yoksundur. Eğer seninle ilgileniyorsa, bir şekilde hep orada olacak, zarfları fırlatacak. İlgilenmediğinde genellikle bunu açıkça gösterir ve soğukkanlı davranır. İlginizi ölçüyor ve sorguluyorsa, ışığınızı bekliyor demektir.

Kova burcu erkeğini nasıl etkilersin?:

Dişil enerjisi yüksek kadınlardan hoşlanır. Ağır başlı, hayır diyebilen ve sözü geçen kadınları ister. Peşinden koşturan kadınları ister. Sağlıklı ve fit görüntüyü sever, bakımsızlıktan hoşlanmaz. Sosyal hayatında hava atabileceği biriyle olmayı tercih eder. Ondan daha zeki ve zengin olursanız sizi kaçırmamak için her şeyi yapar. Basit cinsel göndermelerden hoşlanmaz, ucuz bulur ve kaçar. Merhametli, sakin, yardımsever, trip atmayan biriyseniz sizi benimser. İlgilendiği kişinin sürekli peşinde dolanır, kıskanır, hayır deseniz dahi ısrarcı olur. Sizinle ilgilenmiyorsa yüzünüze güler ama arkanızdan konuşur, sıkılır, bunalır.

Balık burcu erkeğini nasıl etkilersin?:

Balık erkeği için anaç olmanız şarttır. Annesi ona ne hissettiriyorsa aynı şeyi hissettirmeniz gerekir. Güven vermeli, merhametli yaklaşmanız şart. Çabuk kırılır, çabuk alınır, intikam alır. Sizi aldatsa bile sizin onu aldatmak zorunda bıraktığınızı düşünerek sinirlenir. Aşırı soğukkanlı olmanız, anlayışlı  davranmanız onu bağlar. Güzel, kollayıcı ve cömert olmanızı ister. Kavga sevmez, kavgadan kaçar. Trip atmasanız bile trip olarak algılar. Nazlı davranmanız hoşuna gider. Yüksek dişil enerji ister. Aynı zamanda şiddetli derecede kıskanır. Kıskanmıyorsa ilgisi sıfırdır. Sizinle konuşmaz bile. Kabalaşabilir ve kaçabilir.

hangi burcu nasıl etkilersin burçlar kovaerkeği aslanerkeği boğaerkeği ikizlererkeği