Haftalık Burç Yorumları

Hafatlık burç yorumları!

Koç

Aşkın gezegeni Venüs bu Pazartesi neşe alanınıza giriyor. Ayaklarınızı yere vurma ve kendiniz olan hediyeyi kutlama dürtüsünü hissedebiliyor musunuz? Şimdi çocuksu yaratıcılığın ve masum eğlencenin tadını çıkarma zamanı. ışığa sahipsin Işık parlamayı hak ediyor. Oyunlar, partiler ve tarihler bu hafta odak noktası olabilir. O kadar sevgi dolusun ki dikişler patlıyor. Pazar günü Merkür doğum haritanızın bu bölgesine girdiğinde iletişiminiz de iyi gidiyor. Daha iyi olabilir mi? HAYIR.

Boğa

Gezegen yöneticiniz Venüs, Pazartesi günü doğum evinizi ve kalp bölgenizi işgal ediyor. Bir sığınakta güvende ve sağlıklı kalmayı seviyorsunuz, bu yüzden bu, rahatlığı seven kalbinizi heyecanlandırmalıdır. Bu hafta düzenlemeye başlamayı düşünün. Alanınızı lüks ve cazibeli bir yer haline getirin. eğitim ve neşe. Arkadaşlarını davet et. Ailene daha çok sarıl. Bir ev partisi planlayın ve süsleyin. Kapınızın önünden dışarı adım atmadan kutlama yapmanın birçok yolu var.

İkizler

Haylaz yöneticiniz Merkür bu Pazar kendi burcunuza geçiyor. Banzai! Düşüncelerinizi kendinize sakladığınız son günler geride kaldı. Şimdi iş ve eğitim hayatınızda sahip olduğunuz fikirleri yansıtma zamanı. Zeka, konuşma ve algılama yeteneğine sahiptirler. Bu özellik bu hafta ön plana çıkıyor. Milyonlarca kararla karşı karşıya kaldığınızda, bir liste yapın. Lütfen önceliği düşürün. İş hayatınıza uygulayın. Ancak, değerli benliğinizi aşırı yüklememeye dikkat edin. Ne yazık ki kendinizi milyonlarca parçaya ayıramazsınız.

Yengeç

Çok, çok kısa bir an için, Pluto Pazar günü ilişkinizin olduğu eve dönüyor. Burada bazı ayarlamalara ihtiyaç vardır. Kapatma aramam var. İlk başta harika hissetmeyebilirsiniz, ancak birkaç hafta içinde tüm kalıntıları temizlediğiniz için çok mutlu olacaksınız. Evren, önümüzdeki birkaç ay içinde size daha fazla özgüven kazandıracak, bu da öğrenmenize, kararlar almanıza ve kendinizi güçlendirmenize yardımcı olacak. Bu haftayı düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Henüz bir karar vermek için acele etmiyoruz.

Aslan

Bu hafta şimdiye kadarki en iyi ayı başlatıyor. ne hakkında? Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs Pazartesi gününden itibaren burcunuzda. Kendinize olan güveniniz ve inancınız ile tanınırsınız, bu da bu özelliklere fazladan bir katman ekler. Bu şekilde gerçekten elinizden gelenin en iyisi olabilir ve dünya için parlayabilirsiniz. Kendinizi her zamankinden daha çekici bulabilirsiniz, o yüzden öğrenin. Bunun gibi bir astrolojik mevsim nadiren gelir, bu yüzden bundan en iyi şekilde yararlanın. Seni benzersiz yapan her şeyi sev. Eşinizle veya sevgilinizle bir aktivite planlayın ve bırakın aşkın güzelliği kalbinizi ele geçirsin.

 

Başak

Herhangi bir değişiklik var mı? Rol değişikliği var mı? Yoksa biraz daha mı öğrenmek istiyorsunuz? Yöneticiniz Merkür Pazar günü kariyer alanınıza girdiğinde, evren dileklerinizi yerine getirmeye hazırdır. Bu, onları özellikle güçlü ve seçtiğiniz herhangi bir yönde parlayabilir hale getirir. Kariyeriniz şu anda en büyük nimetiniz gibi görünüyor, ancak bu enerjiyi gerçekten istediğiniz yere koyabilirsiniz. Zekanız, problem çözme becerileriniz ve iyi mantığınız, daha da parlak olmanıza yardımcı olacaktır.

Terazi

Biraz eğlenmeye hazır mısın? Bunu yapsan iyi olur. Yöneticiniz Venüs, sosyal alanınızı işgal edebilir ve sizi her türlü etkinliğe ve yaratıcı toplantılara davetlerle bunaltabilir. Kesinlikle olduğun gibi sevildiğine ve ilgilenildiğine dair bir his var. Çok fazla sevgi veriyorsunuz - teraziyi dengeleme zamanı. Aynı zamanda yeni büyük hedefler düşünme ve harekete geçme zamanı.

Akrep

Pazar günü Merkür, tutku ve inançlarla ilgili doğum haritanıza giriyor. Muhtemelen son birkaç hafta içinde çok derin bir düzeyde bazı derin değişiklikler deneyimlediniz. Cosmos size bir nefes vermeye hazır. Aslında, muhtemelen kapatıldığını düşündüğünüz bazı eski konuları tekrar ziyaret edeceksiniz. ne hakkında? İlerleme asla doğrusal değildir, değil mi? Belki bir şeyi daha derin, daha deneyimli bir bakış açısıyla görebilirsiniz. Bunun için bir dönüşüm başlatmanız gerekiyorsa, öyle olsun. Aynı sorunu tekrar yaşamaktan korkmayın çünkü çevrenizdeki diğer insanların da bir çözüme ihtiyacı olabilir.

Yay

Maceracı olduğunuz bir sır değil. Seyahat etmek veya içsel bir yolculuğa çıkmak için evden çıkmanız fark etmez. Bu haftadan itibaren çıktığınız yolculuk daha eğlenceli ve keyifli geçecek gibi. Uzun saatler sürecek oyun önünüzde, bu yüzden ruhunuzu bu şekilde hissettiren şeyi bulun ve bundan daha fazlasını yapın. İçinizdeki çocuğun navigasyon sisteminiz, pusulanız olmasına izin vermekten korkmayın. Bazen en iyisini bilirler. Başkalarını kutlamaya katılmaya davet edin. Çünkü ilişkinizin şekli ne olursa olsun, Pazar günü Merkür doğum haritanızın bu bölgesine hareket ettiğinde, hayat sevdiklerinizle paylaşıldığında daha güzel.

 

Oğlak

Plüton bu Pazar burcunuza dönüyor. Biraz huzursuz hissediyorsanız, nedeni bu olabilir. Ancak bu kesinlikle olumsuz bir geçiş değildir. Aslında bu, son 15 yılın yarım kalan işini bitirmek için uzaydan gelen altın bir fırsat. Evet doğru geliyordu. Değiştin ve önemli ölçüde değiştin. Gücüne şimdi adım atın. sahip ol Dizginleri elinize alın çünkü kendi kaderinizin efendisi ve kaptanı olmaya tamamen muktedirsiniz. sen her zaman güçlüydün Sadece tanımaya ihtiyacım vardı.

 

Kova

Bu hafta kısa bir ara vereceğiz. Hissettiğiniz baskının bir kısmı önümüzdeki aylarda hafifleyebilir. Bu, size deneyimleyebileceğiniz değişiklikleri entegre etme ve uyum sağlama fırsatı vermek içindir. Pluto Pazar günü ruhsal bölgenize giriyor. Aslında, sizi engelleyen ve büyümenizi sınırlayan tüm zararlı kalıplardan nihayet kurtulmak için harika bir zaman. Lütfen endişelenme. Bunun için zaman var. Ve daha önce burada bulundun. Bu tanıdık bir bölge, bu yüzden lütfen devam edin. İlişkileriniz harika bir destek sistemidir. Güven bana.

 

Balık

Çok yaratıcı bir burcun parçasısınız. Bu kaliteden yararlanın ve her günün tadını çıkarın. Küçük şeylerin ve büyük şeylerin tadını çıkarın. Dünyanızdaki insanlara cömertçe vermenin yollarını bulun. Pazartesi günü Venüs doğum haritanızın bu bölgesine girdiğinde, yaptığınız işlerde kendinizi daha iyi ifade etmenin yollarını bulacak ve işinize, projelerinize, görevlerinize daha çok odaklanacaksınız. Sorumlu olmak sıkıcı olmak zorunda değildir. Pazar günü Merkür ev sektörünüze düştüğünde, günlük yaşamda, kalpleri paylaşmakta ve sevdiklerinizle gülmekten büyük keyif alırsınız...

haftalık burç yorumları haftalık burç yorumları 2023 haftalık burç yorumları indigo haftalık burç yorumları zeynep turan haftalık burç yorumları mynet