Haftalık Burç Yorumları

Venüs bu hafta burçlara keyif dolu anlar yaşatacak. Yeni bir döngüye hazır olun!

Koç burcu

Aşk ile ilişkilendirilen Venüs bu hafta sınırlarınıza giriyor. Hediye, kutlama gibi şeylere maruz kalabilirsiniz. Masumiyet ve eğlencenin ön planda olacağı bir hafta olacak. Flört etmek hayatınızı  merkezinde olsa da geçici kaygılar söz konusu olabilir. Canınızı sıkmamanızda fayda var. Geçecek.

Boğa burcu

Burcunuzu yöneten Venüs, eğlence dolu bir haftanın kapılarını açmanıza yardımcı olacak. Kalbinizde bir heyecan dürtüsü etkili olacak. Lüks, konforlu ve çekici bir alan talebinde olacaksınız. Arkadaşlarınız ve ailenizle yoğun bir vakit geçirebilirsiniz.

İkizler burcu

Yönetici gezegeniniz merkür, düşüncelerinizi doğrudan etkileyecek bu hafta. Sanırım bir sır paylaşımı durumları söz konusu. İş ya da eğitim hayatında öne çıkacağınız ve yeteneklerinizi keşfedeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Kararsızlık yaşadığınız konular olabilir. En kötü karar kararsızlıktan iyidir, elinizi çabuk tutun diyebiliriz.

Yengeç burcu

Plüton ilişkilerinize etki etmeye kararlı. Birkaç hafta üzüldükten sonra ciddi bir pozitif geri dönüş almanız olası gibi duruyor. Öz benliğinizi bulacağınız, kendinizle barışcağınız o kutlu günler çok yakın gibi duruyor.

Aslan burcu

Bu hafta sizin için harika olacak. Aşk kapınızı çalacak. Uzun zamandır beklediğiniz o kişi gelecek. Mutlu, özgüvenli ve heyecanlı hissedeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Çekici, keyifli ve aşık hissedeceksiniz. Aşka kapılacaksınız gibi duruyor.

Başak burcu

Evettt, ciddi bir değişikliğe giden ilk adımı atmışsınız gibi duruyor. Kariyerinize ve aşk hayatınıza pozitif etki edecek bir yola giriyor gibisiniz. Evren dilediğiniz yere dönecek ve size arzuladığınız mutluluğu sunacak.

Terazi burcu

Eğlence vakti terazi burçları. Venüs bu hafta sosyal hayatınıza sihirli bir dokunuşta bulunacak. Etkinlik üstüne etkinlik diyebilirsiz. Sevdiğinizi, sevildiğinizi hissedeceksiniz bu hafta, sadece üşenmeyin.

Akrep burcu

Merkür tutkularınızla oynayacak bu hafta. Güçlü bir değişim sizi bekliyor. Kendinizi kapatmayı bıracak, yeni bir aşka yelken açacaksınız. Biraz gözetlenmeniz var, dikkatli olun.

Yay burcu

Macera dolu bir hafta sizi bekliyor. Bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Zevkli ve keyifli olduğundan şüpheniz olmasın. Bir şehir değişikliği durumları gündemde sanırım.

Oğlak burcu

Pazar günü Pluto burcunuza ziyarete gelecek. Huysuzluk söz konusu olabilir. Ancak sizin için fırsatlarla dolu bir hafta gelecek. Senelerdir beklediğiniz ciddi bir mesele bu hafta sonuçlanacak.

Kova burcu

Bu hafta ciddi bir baskıdan kurtulacaksınız. Sırlarınızdan arınacak, omuzlarınızdaki yükleri hafifleteceksiniz. İlişkileriniz sağlam bir temele oturacak ve keyifli bir yola gireceksiniz.

Balık burcu

Eğlence, keyif ve yaratıcılık. Bu haftayı özetleyen üç kelime senin için. Uzun zamandır ilk kez bu kadar kaliteli yaşadığını hissedeceksiniz. Venüs sana huzur getirecek ama sadece bu kadar değil. Projeleri bitirme, beklenen terfiyi alma gibi tatlı durumlar yaşanabilir.