Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta bir Dolunay var, burcunun nasıl etkileneceğini öğren!

Koç

Yine bir dolunay haftası geliyor. Bu hafta maceraya doyacaksınız. Kendinizi geliştirmek için adım atabilirsiniz. Yeni ve güncel fikirlere kapılmanız an meselesi. Bu hafta size risk almayı öğretecek gibi duruyor. Ancak olayları akışına bırakmanız daha doğru olacak. Sınırlarınızı koruyarak ciddi adımlar atabilirsiniz. Cesur davranmaktan kaçınmayın. Özgüveninizi toparlarsanız finansal açıdan bir dönüş yaşayabilirsiniz. Ve son olarak da bir yeteneğinizde ciddi bir adım atmanız söz konusu olacak.

Boğa

Bu hafta merkür ve uranüs size çalışıyor. Pazar gününden itibaren modern ve iddialı bir döneme giriş yapabilirsiniz. Oldukça kararsız olduğunuz konular var, bunlar kafanızı karıştırıyor olabilir. Ancak karar vermekten çekinmeyin çünkü tüm işaretler size pozitif olarak dönecek gibi duruyor. Sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Size yeni gelen bilgiler satesinde yaratıcı ve ateşli bir sürece doğru koşuyorsunuz. Bağlanmaktan korkmayın. Yeni bir aşk ya da aşkta bir ciddileşme durumu yaşanabilir.

 

İkizler

Dolunay sizin iş hayatınızı güncelleyecek gibi duruyor. Anlık kararlar alırken dikkatli olun ama sakın kendinizi kısıtlamayın. İç dünyanız biraz karışmış olabilir, ancak aşktan yana yüzünüz gülecek. Dolunay etkisi Cumartesi gününden beri burcuna uğramış. Bu nedenle salıverme, kaytarma hissi sizi sarmış olabilir. Ancak buna kapılmayın, karar alırken ciddi olun, çünkü büyük ihtimalle değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu hafta sorumluluk almak istemeyebilirsiniz, almanız durumunda şartlar pozitife doğru koşacak.

Yengeç

Dolunay sizden mutlak bir son istiyor. Rutinizniden ayrılmadan mevcut projeleri sonlandırabilirsiniz. Birçok bilgi sizde toplanacak gibi duruyor. Bu hafta tüm yanlışlarınızı ve doğrularınızı bir gözden geçirecek ve eksiklerinizi göreceksiniz. Satürn doğrudan burcunuza etki ettiği için sert ve karamsar davranabilirsiniz çevrenize, buna dikkat etmelisini. Kenidinizi eleştirirken de vicdansız olmamanız şart.

 

Aslan

Dolunay özgüveninize özgüven katacak, yaratıcı bir kişiliğe bürüneceksiniz. Neşeli, tutklu bir sürece doğru koşuyorsunuz. Birkaç kişiye ayar verme durumu gündemde olabilir. Pozitif tavrınız baskın olacak. Aşk için de aynı ani gündemleri yaşayabilirsiniz. Kıymet bilme sorununu aşmanız gerekiyor.

 

Başak

Dolunayın etkisi size oldukça derinden olacak. Taşınmak, iş değiştirmek ve dahası mevcut ilişkinizden sıkılarak uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde dengeleme sürecine girebilirsiniz. Dışarı görüşlerden etkilenerek kendinize zarar vermekten kaçının. Karakterinizin ve yaratıcılığınızın sorgulanmasına izin vermeyin.

 

Terazi

Yönetici gezegeniniz Venüs, günlük hayatınızda yeni işlere koşmanıza neden olacak. Dışarıya vurmak istediğiniz romantik bir enerjiye bürüneceksiniz. Eğer birine aşıksanız birlikte çok hoşunuza gidecek bir etkinlik yapacak ve sonunda sizi ortak noktada buluşturan şeyi bulacaksınız. Kalbinizi biraz rahat bırakın, çünkü eğer aşk yoksa hayatınızda, olması için en doğru zaman. Bu hafta birçok hediyeye maruz kalabilirsiniz, gözünüzü açın.

Akrep

Dolunay sizi ikaz ediyor. Sakın ha kimin ne dediğine odaklanmayın. Yeni fikirleri benimeseniz sizden bekleniyor olabilir. Elinizden bir şey gelmez sanıp kabullenmeyin, rahatsız edici olabillir ancak fikrinizi dışa vurmaktan kaçınmayın. Bu hafta dengesiz davranışlara maruz kalsanız bile olaylara müdahil olmayın, kendinize odaklanın.

Yay

Cumartesi günü yay burcunda bir Dolunay var. Hayatınızın dönüm noktasını yaşayabilirsiniz. Kendinizi salmaya meyilli olabilirsiniz ama dikkatli olun. Bu hafta aldığınız kararlar tüm hayatınızı etkileyebilir. Çevrenize daha fazla zaman ayırın ve hümanizmi elden bırakmayın. En önemlisi tüm sorumlulukları siz yüklenmeyin, biraz da iş bölümü.

 

Oğlak

Neşeniz bol olacak bu hafta. Adımlarınızı şüphe ile atacaksınız ama siz zaten hep en doğru adımı bilir ve ona göre atarsınız değil mi? Özgüveninizi yüksek tutun, bu hafta çevrenizin sevgisi sınanacak ve değerinizden emin olacaksınız. Biraz olayları akışına bırakın, yaratıcı fikirlere odaklanın, parterinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırın.

 

Kova

Dolunay size birbirinden farklı süprizlerle geliyor. Hiç beklenmedik bir haber bir anda tüm hayatınızı değiştiriverebilir. Kalbinizin sesini dinleyin. Değişime açık, yetenekli kişiliğinizin aktif olacağı bir hafta olacak. Hayat sizi çılgın bir yolculuk için hazırlıyor. Sakin olun, eğlenin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

 

Balık

Dolunay sizi iki enerji birden sunuyor. İster mutluluktan ölebilir, ister acı çekebilirsiniz. Tamamen sizin seçiminize bağlı. İş sekötüründe kişisel fikirler almaktan ve olayları şahsi algılamaktan kaçının. Sorumlulukların sizi boğmasına izin vermeyin. Aşk, romantizm ve yaratıcılık konusunda süprizler var. Siz bile ani gelen bu değişime şok olacaksınız.

 

haftalık burç yorumları haftalık burç haftalık burç yorumları mynet haftalık burç yorumları mine ölmez haftalık burç yorumları ntv