Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta burcunu neler bekliyor. Gökyüzü karışacak, değişimlerin ardı arkası kesilmeyecek!

Koç

Sevgilli koç burçları; uzun zamandır üzerinizde olan gerginlik bu hafta son bulacak gibi duruyor. Değişime ihtiyacınız olduğunu hissediyor olabilirsiniz. Ancak ani bir karar vermemenizi tavsiye ederim. Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünü Boğa burcunda kavuşuyor. Bu durum size finansal anlamada avantaj sağlayabilir. Mevcut ilişkiniz varsa, kadersel bir bağlanma yaşayabilirsiniz. Eğer bekarsanız, bu hafta tanıştığınız kişi hayatınız aşkı olabilir. Resmi bir kurumda ya da iş görüşmesi gibi bir alanda tanışmanız mümkün.

Boğa

Burcunuzda Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü gerçekleşiyor. Bu hafta ya da ay sonuna kadar olan süreçte hayatınızın dönüm noktasını yaşayabilirsiniz. Başarıya hiç olmadığı kadar yakınsınız. Aşk ve iş hayatında şanslısınız. Erkek bireylerin evlilik teklifi gibi ciddi adımlar atması için en doğru zamanlardan biri.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünü Boğa burcunda gerçekleşiyor. Bu durumda hayatınızda birçok eleme yapacaksınız. Uzun zamandır tahammül ettiğiniz, hayatınıza hiçbir katkısı olmayan insalara rest çekerek hayatınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Fiziksel ve mental sağlığınızı sömürenlerden uzaklaşırsanız yenilikler sizinle olacak. Sadeleşecek ve ciddi bir eleme moduna bürüneceksiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Boğa burcundaki Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü size çok fazla pozitif etki sunacak. Hayalleriniz distopik olsa bile, bu hafta gerçekleşmeye çok yakoın duruyor. Kendinizi geliştirmek için yeni kararlar alacaksınız. Ancak bu defa ertelemek yerine hemen işe koyulacaksınız. Motivasyonunuz yüksek. Sağlığınıza dikkat edin.

Aslan

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcundaki kavuşumu, aslan ve yükselen aslanların kaderine etki edecek gibi duruyor. Kariyerinizde bir terfi yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi, maaş artışı gibi durumlar söz konusu. Eğer öğrenci iseniz bir ek gelir elde edebilirsiniz. Yüksek makam, söz geçirme, liderlik gibi pozisyonlar elde etmeniz çok olası.

Başak

Kuzey Ay Düğümü ve Jüpiter Boğa burcunda bir araya gelerek başak ve yükselen başakların kariyerine etki edecek. Uzun süredir hayalini kurduğunuz kariyer planına destek olacak kişiler ya da maddi olanaklar elde edebilirsiniz. Ancak sinirleriniz çok gergin. Yüksek tepkiler verebilir, insanlarla çatışma yaşayabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcunda olması size bir arınma yaşatacak. Zihinsel olarak temizlenebilirsiniz. Yeni gündemler belirleyebilirsiniz. Daha verimli ve daha donanımlı olmak için çabalayacağınız bir hafta olacak. Hemen değil ama bu haftadan sonra özgüven, motivasyon ve finansal konularda bir artış yaşayacaksınız.

Akrep

Boğa burcunda kavuşan Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü, istediğinizi size vermeye kararlı. Dış ticaret gibi konularda seviye atlayabilirsiniz. İş hayatınızda çok fazla olumlu değişim etkisi var. Duygusal ilişkilerinizde gelişmeler, ciddi adımlar var. Ancak eskilerden birinin dedikodunuzu yaptığına şahit olabilirsiniz. Bu hafta bir gerçek açığa çıkacak ve şok olacaksınız.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, yönetici gezegeniniz Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünde Boğa burcu etkisi var. Emek verdiğiniz konuların geri dönüşünü alabilirsiniz. Evlilik, nişan gibi hazırlıkları hızlandırabilir, iş değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Oğlak

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümün Boğa burcunda, sevgili oğlak ve yükselen oğlak burçları. Kendinizi değersiz hissededilirsiniz, hayatınızı sorgulayabilirsiniz. Karakterinizle alakalı eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Ancak bu geçiçi bir dönem. Unutmayın.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, ay düğümünün etkileri size oldukça pozitif. Yeni bir ev, yeni bir iş yeri olabilir. Ya da eşyalarınızı komple değiştirebilrisiniz. Konfora ihtiyaç duyacaksınız. Karşı cinsle sorun yaşayabilirsiniz, ancak yeni insanlarla tanışmanız ve kadersel bir bağ kurmanız olası duruyor.

Balık

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcunda olması, hayatınızda ciddi ilerlemeler yaşamanıza imkan tanıyacak. Ailenizden maddi ve manevi destek göreceksiniz. Miras konuları pozitif sonuçlanacak. Finansal yükselişle söz konusu olacak.

 

 

astroloji astroloji nedir astroloji haritası astroloji deprem astroloji bilim midir haftalıkburc güncel