Galatasaray konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yendi

Trendyol Süper Lig'in 11. hafta açılış maçında Galatasaray konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yendi. Sarı kırmızılılar üst üste 10. lig galibiyetine ulaştı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Muslera, Boey, Nelsson, Sanchez, Abdülkerim, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi on birini tercih etti.

 

GALATASARAY FİKSTÜR

 

Kasımpaşa'da Kemal Özdeş ise Gianniotis, Winck, Omeruo, Sadık, Ben Ouanes, Gökhan, Aytaç Kara, Gomis, Hajradinovic, Fall, Ngoy on birini sahaya sürdü.
Galatasaray mücadeleyi 2-1 üstün tamamladı. Sarı kırmızılıların gollerini 33 ve 51'de Wilfried Zaha kaydetti. Kasımpaşa'nın tek golü ise 54'te Omeruo'dan geldi.
MUSLERA SAKATLANDI


Trendyol Süper Lig'de 11. maçında 10. galibiyetini alan Galatasaray puanını 31 yaptı. Kasımpaşa ise ligde 3. mağlubiyetini yaşadı ve 18 puanda kaldı.
TRENDYOL SÜPER LİG PUAN DURUMU


- Nelsson 9, Ziyech 7 maç sonra ilk 11'de
Galatasaray'da savunma oyuncusu Victor Nelsson 9, orta sahada görev alan Hakim Ziyech ise 7 maç aradan sonra ilk 11'de görev aldı.
Danimarkalı futbolcu Nelsson, son olarak ligin 4. haftasındaki Yılport Samsunspor maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Teknik direktör Okan Buruk, sonraki 6 lig ve 3 UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında Nelsson'u ilk 11'de tercih etmedi.

Faslı futbolcu Hakim Ziyech ise son olarak ligin 5. haftasındaki RAMS Başakşehir maçında ilk 11'de forma giydi. Ziyech, sakatlık ve kadro tercihi nedenleriyle sonraki 5 lig ve 2 UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında ilk 11'de görev yapmadı.
- Abdülkerim Bardakcı sol bekte
Galatasaray'da stoper Abdülkerim Bardakcı, Kasımpaşa maçında sol bekte görevlendirildi.
Sol bekler Angelino ve Kazımcan Karataş'ı yedek bırakan teknik direktör Okan Buruk, bu bölgede Abdülkerim Bardakcı'ya formayı verdi.

Bu sezon Abdülkerim Bardakcı'yı zaman zaman maç içlerinde sol beke kaydıran Okan Buruk, 29 yaşındaki futbolcuyu ilk kez bir müsabakada bu bölgede başlattı.
- Ndombele kadroda yok
Galatasaray'da Tanguy Ndombele sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa karşılaşmanın kadrosunda yer almadı.
Teknik direktör Okan Buruk, maçtan önce yaptığı açıklamada Ndombele'nin yakın zamanda takıma katılacağını bildirdi.

 

GALATASARAY 2-1 KASIMPAŞA