Eşmi Akıncı Olayı Çözülüyor Gözaltılar Var

Karaman'da 14 gün önce Ermenek'in Güneyyurt Beldesinde ortadan bir anda kaybolan ve bir daha kendisine ulaşılamayan Eşmi Akıncı olayı ile ilgili yeni gelişme yaşandı.

Karaman'da 14 gün önce Ermenek'in Güneyyurt Beldesinde ortadan bir anda kaybolan ve bir daha kendisine ulaşılamayan Eşmi Akıncı olayı ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Eşmi Akıncı, köyde bir evin ahırında bulunurken, olayla ilgili gözaltıların olduğu bilgi edinildi. 

Ermenek İlçesi Güneyyurt Beldesi Yenimahalle mülki sınırları içerisinde ikamet eden 52 yaşındaki Eşmi AKINCI 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 01.00 sıralarında ikametinden kayboldu ve bir daha haber alınamadı. 

Olayla ilgili İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Ermenek İlçe J.K.lığı Asayiş ekipleri, JASAT Ekipleri, İstihbarat Unsurları, Arama ve kurtarma köpekleri ve Polis Dalgıç ekiplerince kayıp şahıs Eşmi AKINCI’nın bulunması için Ermenek bölgesinde yoğun bir şekilde aralık vermeden arama çalışmalarını sürdürdü.

SAĞ OLARAK AHIRDA BULUNDU

15 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00 sıralarında Güneyyurt Beldesinde Yukarı Çağlar isimli mevkide bir binanın ahırında sesler duyan köy halkı ahıra girdiklerinde Eşmi Akıncı'yı sağ olarak buldu. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eşmi Akıncı, tedavisi yapılmak üzere Ermenek Devlet Hastanesine kaldırıldı

 AĞZINI KAPATIP ARAÇLA KAÇIRMIŞAR

Eşmi Akıncı'nın alınan ilk ifadesinde kendisini saat 00.20 sıralarında tuvaletten döndüğü esnada A.İ. isimli şahısın ağzını kapatıp, içerisinde A.B. isimli şahısında bulunduğu araca bindirilerek kaçırıldığını iddia etti. 

A.İ. isimli şahısın yakalanması için İstanbul Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanlığına talimat gönderilerek ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gözaltına alındı. 

Olayla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

müge anlı