Başkan Çalışkan Play-off Mücadelesi Öncesi Başarılar Diledi

Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Çalışkan, 27 Mayıs Cumartesi günü başlayacak olan Karaman Amatör Ligi Play-off grubunda yer alan 6 takıma başarılar diledi.

 Yaşar Çalışkan, bu önemli mücadelede yer alacak olan takımlara kazanma motivasyonuyla seslendi ve Karaman'ı başarıyla temsil etmelerine inandığını belirtti.

Başkan Çalışkan, yaptığı açıklamada, "Karaman Amatör Ligi Play-off grubunda mücadele edecek olan 6 takımımıza başarılar diliyorum. Bu zorlu mücadelede, Karaman'ın futbol potansiyelini en iyi şekilde ortaya koyacaklarına inanıyorum. Kazanarak Bal Ligi'nde Karaman'ı başarıyla temsil edeceğinize olan güvenim tamdır." ifadelerini kullandı.

Karaman ASKF Başkanı, aynı zamanda kulüplerin sporcularına da destek mesajı gönderdi. Sporculara mücadele ruhunu ve fair-play anlayışını ön planda tutmaları gerektiğini vurgulayan Çalışkan, "Sahada her mücadeleyi adil ve centilmence yaparak, Karaman'ın futbol ahlakını en iyi şekilde temsil etmenizi bekliyorum. Unutmayın, birlikte başaracağız!" şeklinde konuştu.

Karaman Amatör Ligi Play-off grubu maçlarının, futbolseverlere heyecan dolu mücadeleler sunacağı ve kentin futboluna yeni başarılar getireceği bekleniyor. Başkan Yaşar Çalışkan'ın destek ve güven dolu mesajlarıyla birlikte, Karamanlı futbolseverler de takımlarına tam destek verecek ve bu önemli dönemde birlik ve beraberlik içinde olacaklarına inanıyor.

Karaman Amatör Lig Karaman ASKF Yaşar Çalışkan