AYRANCI İÇİN ZOR BİR SEÇİM OLACAK

Ayrancı halkının gönlünde büyük bir yere sahip olan Mustafa Büyükparmaksız, Yeniden Refah Partisinden Ayrancı Belediye Başkanı adayı oldu. Diğer partilerin adaylarının işleri zorlaştı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde önümüzdeki yıl mart ayında yapılacak yerel seçimler için 49 belediye başkan adayını açıkladı. Erbakan, “14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partimiz anketlerin gösterdiği oy oranının üç misli oy aldı. Yüzde 1’e yakın bir oy bize lütfediyorlardı tırnak içerisinde.

Biz yüzde 2,86 aldık. Yani yüzde 3’e yakın bir oy aldık. Şimdi anketler Yeniden Refah Partisi'ni ne gösteriyor? Yüzde 6 ila 7 arasında gösteriyor. Bu ne demek? Yine üçle çarptığınız zaman Yeniden Refah Partisi mart ayında yüzde 20 oy alacak demektir. 14 Mayıs'ta üç katını aldık. Şimdi de inşallah yine anketlerin üç katını alacağız. Türk siyasetine damgamızı mart ayında vuracağız” dedi.

Fatih Erbakan, şunları dile getirdi: “1 büyükşehir, 1 il, 5 belde ve 42 ilçede Yeniden Refah Partimizin belediye başkan adaylarını ilan edeceğiz. Toplamda 49 adayımızı bugün kamuoyuyla paylaşacağız.

14 Mayıs'ta üç katını aldık. Şimdi de inşallah yine anketlerin üç katını alacağız. Türk siyasetine damgamızı mart ayında vuracağız. Önümüzdeki hafta cumartesi günü yani 2 Aralık'taki il başkanları toplantımızda 100’e yakın belediye başkan adayımızı daha açıklayacağımızı da buradan ilan ediyorum. Böylece hızlı bir şekilde peyderpey Yeniden Refah Partisi adaylarını açıklayacak ve seçime en güçlü bir şekilde girecektir.” Dedi

Aday tanıtımına geçen Yeniden Refah Partisi yönetimi   Mustafa Büyükparmaksız 'ın Yeniden Refah Partisinden Ayrancı Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı.