ASKF Başkanı Çalışkan'dan Müjde

Karaman Amatör Liginde Sonucu TFF' den Beklenen Kazımkarabekir Spor - Ortaoba Spor maçının Sonucu Açıklandı. Ortaoba Spor'un 3-0 galibiyeti ile tescil edildi. Karaman Amatör Ligi 27 Mayıs Cumartesi Günü Başlayacak .

Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Çalışkan, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) gelen kararla ilgili bir açıklama yaptı. TFF tarafından yapılan incelemeler sonucunda, Kazımkarabekir ile Ortaoba arasında oynanan maçta yaşanan olaylar nedeniyle verilen hükmen galibiyet kararı doğrultusunda Ortaoba'nın 3-0'lık skorla galip ilan edildiğini belirtti.

Başkan Çalışkan, yaptığı açıklamada, "TFF'nin aldığı kararla maçta yaşanan olaylar neticesinde Ortaoba takımının hükmen galibiyetle sonuçlandığını öğrenmiş bulunmaktayız. Bu kararın Karaman Amatör Ligi Ply-off mücadelesini etkilemeyeceğini vurgulamak istiyorum" dedi.

Çalışkan, ayrıca, "Karaman ASKF olarak her zaman sporun ve adil rekabetin yanında olduk. Verilen kararı saygıyla karşılıyoruz. Bu durum, Karaman Amatör Ligi'nin disiplin anlayışının ve fair-play ruhunun önemini bir kez daha gözler önüne sermektedir" şeklinde konuştu.

Başkan Çalışkan, son olarak, "Karaman Amatör Ligi Ply-off mücadelelerinin devam edeceğini ve her takımın eşit şartlarda mücadele edeceğini belirtmek isterim. Fair-play prensipleri çerçevesinde, futbolcularımızın sahada centilmence mücadele etmesini bekliyoruz. Karaman ASKF olarak tüm takımlara başarılar diliyoruz" dedi.

Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan, TFF'nin aldığı kararı spor kulüplerine açıklayarak , Karaman Amatör Ligi Play-off mücadelesini etkilenmeyeceğini 3-0 hükmen verilen kararın puan durumundan dolayı Play-off grubunu etkilemeyeceğini  ve sporun adil ruhunun korunacağını vurguladığı bir açıklama yapmıştır.

Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı

Yaşar Çalışkan 

 

Karaman Amatör Lig Karaman ASKF Yaşar Çalışkan