19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Karaman  Valisi Sn. Tuncay Akkoyun'un katılımı ile Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda coşkuyla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama töreni, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajının okunması ile devam etti. 

Gençlik Merkezi gönüllü genci Mislina İnce tarafından gününün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasından ardından Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Fatma Berat Yavuz ve Aytekin Yılmaz tarafından şiirler okundu.

Ardından Wus-hu-Kung fu ve Taekwondo gösterileri gerçekleştirildi. Taekwondo takımı tarafından yapılan gösterilerin sonunda Vali Tuncay Akkoyun’a Ay Yıldızlı Bayrağımız teslim edildi.Akabinde Halk Oyunu gösterisi gerçekleştirildi.

Kutlama programı Ulusal ve Uluslararası spor müsabakalarında dereceye girerek ilimizi gururlandıran sporcularımıza ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Törene Ak Parti Karaman Milletvekilleri Av. Selman Oğuzhan ESER Ve Osman SAĞLAM Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan ÜNVER ,Karaman  Belediye Başkanı Savaş KALAYCI, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan AKDOĞAN, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet GAVGALI, İl Emniyet Müdürü Ayhan TAŞ, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb. Mustafa ÇETİNKAYA, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman BEBEK, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, sporcular ve Gazilerimiz ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

19 Mayıs Atatürkü anma gençlik ve Spor Bayramı Karaman valiliği Karaman Belediyesi TUNCAY AKKOYUN SAVAŞ KALAYCI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK